_7181001.jpg
 
 
 

Miksi betonista?

 

Sileä ja kova betoni on ehdottomasti paras materiaalivaihtoehto skeittiparkille. Muokattavuutensa vuoksi betonista voidaan rakentaa muotoja, jotka sulautuvat saumattomasti yhteen. Betoni kestää säätä ja kulutusta erittäin hyvin ja pienillä huoltotoimenpiteillä betonisen skeittiparkin käyttöikä voidaan laskea kymmenissä vuosissa. Kulutuksenkeston ja kovuutensa ansiosta betoniparkin skeittituntuma säilyy hyvänä vuosien ajan, toisin kuin esimerkiksi vanerista rakennetuissa skeittiparkeissa, jotka vettyvät ja kuluvat säiden armoilla. Betonisesta skeittipuistosta lähtevä melutaso on huomattavasti alhaisempi kuin vanerista tai metallista rakennetuissa skeittipuistoissa. Lisäksi betoninen skeittiparkki on esteettisesti kaunis ja se voidaan suunnitella ympäristöön sopivaksi kokonaisuudeksi. Betoninen skeittiparkki on sijoitus pitkälle tulevaisuuteen.

 
 
 
koira.jpg
 
Hyvin suunniteltu ja rakennettu skeittiparkki palvelee kaikkia harrastajia aloittelijasta ammattilaiseen.
 
 
 

Miksi me?

Betonisen skeittiparkin suunnittelu ja rakentaminen vaatii syvää lajituntemusta, jotta osataan ottaa huomioon lajin erityispiirteet. Kaikki Suomen Skeittibetonin työntekijät ovat myös itse skeittareita, joten meillä on vankka näkemys ja ymmärrys siitä, mitä vaaditaan, jotta skeittiparkista tulee harrastajille mieluisa ja käytettävä turvallisuudesta tinkimättä. Tämän lisäksi kuuntelemme aina paikallisia harrastajia ja pyrimme ottamaan heidän toiveensa huomioon. Hyvin suunniteltu ja rakennettu skeittiparkki palvelee kaikkia harrastajia aloittelijasta ammattilaiseen.

 
 

Meiltä avaimet käteen -skeittiparkki

Paikan valinta

Betonisen skeittiparkin voi rakentaa minne vain ja se voidaan aina räätälöidä kohteeseen sopivaksi. Maapohjan vaatimukset pitää ottaa perustuksia tehtäessä huomioon.

Suunnittelu

Vain lajin harrastaja voi suunnitella skeittiparkin muodot siten, että ne toimivat sekä yksittäisinä obstaakkeleina että yhtenäisenä kokonaisuutena. Turvallisuus kulkee käsi kädessä toimivan suunnitelman kanssa. Paras lopputulos saavutetaan kun skeittiparkin suunnittelija myös rakentaa parkin.

Rakentaminen

Perustuksen päälle pengerretään kalliomurskeella skeittiparkin karkeat muodot. Pengerrysten päälle valetaan keskeisraudoitettu betonilaatta. Betonin pinta hierretään erikoistekniikalla tasomaiseksi ja lähes lasimaisen sileäksi alan ammattilaisten toimesta. Betonitöiden jälkeen asennetaan valaistus ja kalusteet, sekä maisemoidaan ympäristö.

Jälkihoito

Betoni on materiaalina kestävää eikä vaadi suurta huoltoa. Suositeltava huoltotoimenpide on vuosittainen jälkihoitoaineen levitys, joka tiivistää betonin pintaa ja ehkäisee kulumista, samalla skeittiparkki on hyvä tarkistaa muiden mahdollisten kulumien varalta.

 

SKEITTIPARKIT

 
 
 

Juuso Aalto, CEO
E   juuso.aalto(at)skeittibetoni.com
P   045 679 1654